Oude Raadhuis Harderwijk

Projectmanagement en bouwcoördinatie van de verbouwing van het gebouw Markt 1 in opdracht van de gemeente Harderwijk.

 
Xebia Laapersveld

Projectmanagement en bouwcoördinatie van een complete upgrade van het jaren 80 pand zowel inter als extern van het hoofdkantoor van Xebia Nederland van circa circa 4.000 m2.

DOK Delft

na afronding van een scenarioanalyse van mogelijke huisvestingsoplossingen in het kader van de voorgestelde bezuinigingen en transitie van organisaties (juni 2015 – sept 2015) voert Sure het projectmanagement uit van deze grootschalige interne verbouwing. Het gebouw wordt aangepast op de komst van VAK waarvoor  danszalen, muziekzalen en leslokalen beeldende vormgeving gerealiseerd worden en de bibliotheek intern geherstructureerd.

 

Bouwcoördinatie verbouwing 2samengevoegde panden aan de Reguliersgracht in Amsterdam

Reguliersgracht
Kantongerecht Hilversum

Bouwcoördinatie van het voormalig kantongerecht in Hilversum, waaronder nieuwe plafonds, schilderwerk, tapijt, pantry's, verlichting, BMI etc

Kantongerecht Hilversum
THE BASEMENT

Bouwcoördinatie voor de realisatie van kantoor ten behoeve van Mr Ynk, sportruimte, kantoor voor SURE en een (wo)mancave. 

 
STADHUIS HARDERWIJK

Bouwcoördinatie van de verbouwing van Het huis van de stad in Harderwijk

VYVA FABRICS

Projectmanagement en bouwbegeleiding van de nieuwbouw van Vyva Fabrics aan de TT Vasemweg in Amsterdam 

UWV

Bouwcoördinatie van de verbouwing van een onderdeel van het huis van de stad in Harderwijk ten behoeve van het UWV

Nijepoort

Projectmanagement voor de nieuwbouw van een basisschool van ca 850 m2 in Groenekan. (sept 2014 – eind 2016)

Nijepoort

Projectmanagement voor de nieuwbouw van een basisschool van ca 850 m2 in Groenekan. (sept 2014 – eind 2016)

Hondecoeterstraat

Projectmanagement en bouwbegeleiding van de verbouwing en uitbreiding met een extra verdieping van een woonhuis in Amsterdam

GSUS HQ

Projectmanagement en bouwcoördinatie van een extra verdieping ten behoeve van de verschillende Varova Fashion Group labels.

Sissy Boy

Projectmanagement en realisatie van het nieuwe tijdelijke hoofdkantoor van Sissy Boy in een leegstaande loods in Amsterdam Noord.

In de loods van 20 x 100 meter is ca 2500 m2 ruimtes gerealiseerd ten behoeve van kantoren, een restaurant, shop, fotostudio, opslag etcetera.

Stack Staete

Projectmanagement van de huisvesting van Stack Staete in het Noordgebouw/Creative Valley op het stationsplein in Utrecht

Njord roeivereniging

Projectmanagement van de uitbreiding van de botenloods ten behoeve van Roeiverenigingh Njord uit Leiden

Njord roeivereniging

Projectmanagement van de uitbreiding van de botenloods ten behoeve van Roeiverenigingh Njord uit Leiden

1/1
Universiteit van Amsterdam

Upgrade interieur van gebouw REC G (8.000 m2 BVO). Overall

coördinerend voor alle zaken die de afdeling Facility Services betreffen. (maart 2015 - febr 2016) 

 
1/1
Universiteit van Amsterdam

Upgrade interieur van gebouw REC E (12.000 m2 BVO). Overall coördinerend voor de bouwkundige, organisatorische en installatietechnische zaken. Verantwoordelijk voor de aansturing van de (onder)aannemers in de rol van bouwcoördinator en bewaken van planning, voortgang en budget. (dec 2014 - sept 2015). 

Tandwielenfabriek Amsterdam

Als bouwcoördinator de aannemers-rol namens Buro Amsterdam voor de verbouwing van een oude tandwielfabriek naar 12 woningen. Budget ca 2,4 miljoen. (apr 2014- mei 2015) 

 
 
Theater de Flint Amersfoort

Proces- en projectmanagement voor de renovatie van interieur en exterieur van voornamelijk foyers, entrees, restaurant en keuken en algemene ruimtes (budget €5.500.000,- (nov 2013 – april 2015) 

 
Hogeschool van Amsterdam

Upgrade interieur van gebouw Leeuwenburg (60.000 m2 BVO). Overall coördinerend voor de bouwkundige, organisatorische en installatietechnische zaken. Daarnaast verantwoordelijk voor de de uitvoering van de brandveiligheidsprojecten. Verantwoordelijk voor de aanbesteding en aansturing van alle de (onder)aannemers (20+) in de rol van hoofdaannemer en bewaken van planning, voortgang en budget. (nov 2012 - jan 2014) 

 
'S Heerenloo

Haalbaarheidsstudie naar de bouw-en installatietechnische instandhouding van een zwembad en sportzaal voor een zorginstelling voor 15 jaar. (dec 2012 – jan 2013) 

 
NVvR (namens Redept)

Project coördinatie en projectmanagement voor de verbouwing van ca 300 m2 kantoor voor de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak naar New Babylon in Den Haag, (oktober 2015- december 2015)

1/1
VPTZ

Project coördinatie en projectmanagement voor de verhuizing en verbouwing van ca 300 m2 kantoor voor VPTZ in Amersfoort . 

 
HCCH

Project coördinatie en projectmanagement voor de verhuizing en verbouwing van ca 1.200 m2 kantoor voor HCCH in Den Haag . 

 
1/1
Equinix EHQ Amsterdam 

Project coördinatie en projectmanagement voor de verbouwing van een bestaande kantoorlocatie ten behoeve van de herlocatie van het EHQ van Londen naar Amsterdam (700 m2) (Apr – Jul 2013). 

OOM Verzekeringen

Project coördinatie en projectmanagement van de verbouwing en verhuizing in Rijswijk naar een monumentale villa (800 m2) (januari - mei 2013). 

 
 
Bibliotheek Breda

Second Opinion van de liggende verbouwingsplannen (okt 2015 – nov 2015) 

Heech Staete

Project in ontwikkeling waarbij 40 boerderijen ten behoeve van bedrijfshuisvesting worden gerealiseerd. Rol van Sure is projectmanagement voor kopers van een perceel. Daarnaast ontwikkeld en bouwt Sure 2 boerderijen

(aug 2013 - ____)

1/1
TAM/TAM Generaal Vetterstraat 66

Als bouwcoördinator de aannemers-rol namens de verhuurder èn de toekomstige huurder van de begane grond (1400 m2) en dakterras van een oud fabriekspand naar een kantoor voor TAM/TAM *reclamebureau). (oktober 2015- maart 2016)

1/1
ICMP

Project coördinatie en projectmanagement voor de verhuizing en verbouwing van ca 1.400 m2 kantoor en laboratorium voor de International Commission on Missing Persons in Den Haag, inclusief organiseren van tijdelijke huisvesting. (oktober 2015- april 2016)

Bezoek adres

 

's-Gravenlandseweg 59

1217 EH  HILVERSUM

sure@surepm.nl

 

(+31) 652 502 652

CONTACT

Heech Staete